Kατηγορίες

7 + 7 + 7

Κοστούμια, σακκάκια, παντελόνια: τα βασικά

c6sc.jpg

O Gabrielle D’Annunzio με σταυρωτό καλοκαιρινό κοστούμι. Sartoria Cellerini, Firenze, 1910.

Ανδρικό ντύσιμο σημαίνει κοστούμι. Αν δεν είσθε εικοσάχρονος indie, alternative ή μεταλάς, αν δεν είσθε σταρ ποδοσφαιριστής ή τραγουδιστής, αν τέλος πάντων είσθε σε ώριμη ηλικία και δεν είσθε αναγκασμένος λόγω επαγγέλματος να φοράτε στολή δύτη ή πιλότου, τότε η γκαρνταρόμπα σας χτίζεται οπωσδήποτε γύρω από μερικά κοστούμια, σακάκια και παντελόνια.

Πόσα; Τι είδους; Τα βασικά τα ξέρετε, αν δεν τα έχετε ήδη. Ο σπουδαίος σχεδιαστής Πολ Σμιθ υποστηρίζει ότι στο ανδρικό κοστούμι υπάρχουν μόνο δύο χρώματα: γκρί και μπλε. Συμφωνούμε όλοι. Μείνετε στα κλασικά χρώματα, σχέδια και υφάσματα, και θα είσθε πάντα καλοντυμένος. Ο απαράμιλλα καλοντυμένος Φρεντ Αστέρ παρατηρούσε ότι το ανδρικό ντύσισμο δεν πρέπει να ‘κραυγάζει’· ο άνδρας ξεχωρίζει με το συντηρητικό και διακριτικό του ντύσιμο.

Δεν χρειάζονται πολλά ρούχα. Βασιζόμενος στην πείρα και τις συζητήσεις με εξαιρετικά καλοντυμένους φίλους, θα συνόψιζα τη βασική πλήρη γκαρνταρόμπα γύρω από τον μαγικό αριθμό 7: Επτά (+1) κοστούμια, επτά σακάκια, επτά παντελόνια, για όλο το χρόνο εκτός καλοκαιριού.

Βεβαίως σημασία έχει η ποιότητα: τα κατάλληλα υφάσματα και το κατάλληλο ράψιμο. Αν ράβεστε σε ράφτη, γνωρίζετε ίσως τα κορυφαία υφάσματα: Dormeuil, Zegna, Loro Piana, Scabal, Holland & Sherry, J. G. Hardy, J & J Minnis, Wain Shiell κ.λπ. Θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στα λιγοστά καλά καταστήματα, αλλά μπορείτε επίσης να διαλέξετε ό,τι θέλετε από τεράστια δειγματολόγια και το ύφασμα θα φτάσει με κούριερ σε ελάχιστες μέρες. Υπολογίστε να πληρώσετε από 400 ευρώ για καλό ύφασμα ενός κοστουμιού, έως… Εως όσο αντέχει η τσέπη. Για ραφτικά, υπολογίστε από 400 ευρώ τουλάχιστον και άνω. Ομως θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε πια καλό ράφτη (δηλαδή καλό «ψαλίδι»)… Ερευνήστε.

tremett_paris19121.jpg

Gabrielle D’Annunzio, μονόπετο με γιλέκο. Ενα κουμπί. Sartoria Tremlett, Paris 1912.

Αν πάτε για έτοιμο, δώστε έμφαση στο ύφασμα, στο φινίρισμα και βεβαίως στην εφαρμογή. Στα καλά μαγαζιά οι ράφτες τους μπορούν να επιφέρουν σωτήριες μικροδιορθώσεις (κόντυμα, στένεμα), ώστε να έρθει καλύτερα. Βεβαίως ποτέ δεν θα είναι κομμένο στα μέτρα σας, ούτε θα έχει το σχολαστικό χειροποίητο χτίσιμο, με ραφτό καναβάτσο π.χ, αντί για κολλητά γεμίσματα κ.ο.κ. Προσέξτε επίσης ότι τα έτοιμα κοστούμια από διάσημες φίρμες δεν διαφέρουν ουσιωδώς από άλλα ταπεινής ονομασίας, συχνά ούτε καν στην ποιότητα υφάσματος ― τα περισσότερα ράβονται σε ίδια ασιατικά μαζικά εργοστάσια, και λιγότερα σε ιταλικά. Διαφέρουν μόνο στην τιμή… Ενα αξιοπρεπές έτοιμο αρχίζει από 400 ευρώ και πάει όσο θέλει η φίρμα…

Μια ενδιάμεση καλή λύση είναι το κοστούμι Sur Mesure: τυποποιημένα πατρόν τροποποιούνται πάνω στα μέτρα σας. Υπολογίστε από 700 ευρώ τουλάχιστον, αλλά ετοιμαστείτε ν’ακούσετε και 1500. Ερευνήστε.

Λάβετε σοβαρότατα υπόψη ότι το κλίμα αλλάζει. Τα βαριά υφάσματα είναι ανθεκτικότερα και σίγουρα «πέφτουν» ωραιότερα, αλλά ο μεσογειακός χειμώνας διαρκεί λίγο και οι αστικοί χώροι είναι όλοι θερμαινόμενοι. Αρα, επικεντρωθείτε σε μικρού-μεσαίου βάρους υφάσματα (worsted Μerinos) και σε ελαφρά all weather ή cool wool. Ξεχάστε τα βαριά Tweed, τα Donegal κ.ά. παραδοσιακά μάλλινα· το ίδιο χρωματικό και στυλιστικό εφέ το προσφέρουν ελαφρά και απαλότατα μοντέρνα πανιά.

prandonis_milan19281.jpg

Gabrielle D’Annunzio, σταυρωτό τετράκουμπο (4Χ1), με σταυρωτό γιλέκο. Sartoria Prandoni, Milanο 1929.

Το γκρι, σκούρο βεβαίως, μπορεί να είναι το ένα και μοναδικό κοστούμι που μπορείτε να έχετε. Θα πρότεινα τρία. Ενα κλασικό αρεννωπό από φανέλα, μονόπετο (οι Ιταλοί κάνουν την πιο απαλή φανέλα σήμερα)· ένα ριγέ, με αχνή ρίγα (chalkstripe κατά προτίμηση), ίσως και σταυρωτό· κι ένα ανθρακί all seasons Super 100’s.

Δύο μπλε. Ενα μεσαίου βάρους ριγέ (pinstripe ή chalkstripe), κατά προτίμησιν σταυρωτό· κι ένα all seasons μονόπετο.

Ενα μαύρο, all seasons μονόπετο.

Ενα Πρενς ντε Γκαλ γκρι ψυχρό (λίγο προς το μπλε) ή ένα καφέ ψυχρό (προς το γκρί), μεσαίου βάρους και τα δύο.

Με αυτά τα 7+1 κοστούμια, θα είσθε καλοντυμένος σε κάθε περίσταση.

martinenghi3cf.jpg

Gabrielle D’Annunzio, μονόπετο τρίκουμπο (κουμπώνει μόνο το μεσαίο), με γιλέκο. Sartoria Martinenghi, Venezia 1920.

Επτά σακάκια

Επτά σακάκια. Μπλέιζερ ασφαλώς· δύο: ένα μεσαίου βάρους κι ένα ελαφρό ( κουμπιά ασημένια σκέτα ή μπλε κοκκάλινα, όχι χρυσά και θυρεοί, πλίιζ!).

Ενα καφέ θερμό σκούρο κι ένα καφέ φωτεινό, Merinos superfine συν ολίγο κασμίρ ― σε διακριτικό σχέδιο της αρεσκείας σας: ψαροκόκκαλο, λεπτό πιε ντε πουλ, ντόνεγκαλ, πτι καρρώ, συνδυασμοί τους.

Ενα γκρι αναλόγων προδιαγραφών.

Ενα βελούδινο ή βελούρ ανθρακί-μαύρο.

Και τελευταίο, ένας μπαλαντέρ του γούστου σας: Ενα λαδί, κυπαρισσί ή μπλε, σε σχέδιο ανάλογο των καφέ.

belloni_double_six.jpg

Gabrielle D’Annunzio, σταυρωτό εξάκουμπο (6Χ2). Sartoria Belloni, Milano 1930.

Επτά παντελόνια

Επτά παντελόνια: Δύο γκρι σκούρα (φανέλα, κασμιροφανέλα ραζέ), καστανό βαθύ κασμιροφανέλα ραζέ, μπλε nuit και κυπαρισσί γκαμπαρντίνα, κοτλέ ξανθό σκούρο, κοτλέ καστανό βαθύ. Επικουρούν τα κλασικά τζιν.

Το μακρύ και καυτό καλοκαίρι, δύο κοστούμια είναι υπεραρκετά για πολλά πολλά χρόνια· ένα λινό κι ένα βαμβακερό γκαμπαρντίνα, χρώματος από εκρού-άμμου έως χακί-λαδί. Και ανάλογα πανταλόνια, λινά και βαμβακερά, φορεμένα με πουκάμισα μακρυμάνικα κυρίως.

Τέλος.

cellerini15uy1.jpg

Gabrielle D’Annunzio, καλοκαιρινό κοστούμι με γιλέκο· μονόπετο, χωρίς κουμπιά! Sartoria Cellerini, Firenze 1910.

Διλήμματα

• Δύο ή τρία κουμπιά στο σακάκι; Ο,τι σας πάει. Δείτε τον καθρέφτη.

• Ενα ή δύο ανοίγματα στο σακάκι πίσω; Πιο ευρωπαϊκά τα δύο, στρώνουν καλύτερα. Και το ένα καλό είναι.

• Παντελόνι ίσιο ή με πιέτες; Οι διπλές πιέτες «χαρίζουν» στο σώμα.

• Τι πουκάμισο, ποια γραβάτα ταιριάζει; Προτιμήστε μονόχρωμα πουκάμισα και ήσυχους συνδυασμούς. Ας πούμε, όχι καρώ με καρώ. Αρχίστε απ’ τα σίγουρα, σταντάρετε μερικούς συνδυασμούς της αρεσκείας σας, και ακολούθως πειραματιστείτε.

• Κοστούμι χωρίς γραβάτα; Βεβαίως. Αλλά πουκάμισο με μανικετόκουμπα και μαντιλάκι στην τσέπη του σακκακιού.

Advertisement

72 απαντησεις στο “7 + 7 + 7”

Διαβάζοντας το βασικό άρθρο, ο συγγραφέας αναφέρει για υφάσματα μεσαίου βάρους; Ποια είναι αυτά; Π.χ. το εύρος super fine 120-150 είναι μεσαίου βάρους;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για το blog θα ήθελα να ρωτήσω πως ακριβώς φαινοντε οι φυσαλίδες που λείε για το ΤΟ ΎΦΑΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ (ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ) άμα έχετε κάποια φωτογραφία θα με βοηθούσε γιατί δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να καταλάβω

Ευχαριστώ πολύ

Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας και απο μένα!

Επειδή με ενδιαφέρει και έμενα η αναζήτηση καλού ράφτη στην Αθήνα (τόσο για κουστούμια όσο και για πουκάμισα), θα εκτιμούσα την συμβουλή σας μιας και είμαι άσχετος και θα μπορούσαν εύκολα να με παραπλανήσουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε βοήθεια

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας!Μοναδικη για τα ελληνικα δεδομενα και γεματη πολυτιμες πληροφοριες για το ανδρικο ντυσιμο.Μπορει καποιος να μου προτεινει καλο και δοκιμασμενο ραφτη
στην θεσσαλονικη;Αν αυτο θεωρειται διαφημιση το e-mail μου ειναι dbaboulas@yahoo.gr.Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

στη Θεσσαλονίκη κορυφαίος μακράν όλων ράφτης ήταν μέχρι πριν λιγα χρόνια ο Κζούνιας, αλλά ο άνθρωπος αποσύρθηκε, χωρίς να αφήσει διάδοχο.

Εκτοτε αναζητώ κάποιον τουλάχιστον ανάλογό του, αλλά μάταια… Η εμπειρία μου δυστυχώς είναι κακή: στην καλύτερη, μετριότατοι ράφτες και δευτεροκλασσάτα χέρια που θεωρούν τους πελάτες ηλιθίους και ζητούν 1 σκασμό λεφτά για να ράψουν 1 κοστούμι. 2 από δαύτους μου κατέστρεψαν 2 πολύ καλά υφάσματα, ράβοντας σακιά αντί για σακάκια.

Αν ανακαλύψεις κάποιον αξιόλογο, παρακαλώ ενημέρωσε στο nemesis.loaded [παπάκι] gmail.com

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΔΑΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ -ΞΑΝΑΛΕΩ- ΧΕΙΡΠΟΠΟΙΗΤΟΥ ΡΟΥΧΟΥ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Ή ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ)
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ MERKOS ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ)ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BESPOKE ATHENS ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΟΥΡΤΣΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ BESPOKE ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ……ΑΝΟΗΣΙΕΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΕ «ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ MERKOS ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BESPOKE ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΤΟ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ZARA ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ SUPER 180’S, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ZARA ΕΙΝΑΙ SARTORIAL!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ «ΠΡΟΒΕΣ» ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΠΤΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΚΑΚΙ, ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 4-5 ΑΣΠΡΑ ΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΕΝΑ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΤΟ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ZARA ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ SUPER 180’S, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ZARA ΕΙΝΑΙ SARTORIAL!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Ράβομαι εδώ και 5 χρόνια σε ένα και μοναδικό ράφτη.Έχω ράψει περί τα 40, 3 pieces χειροποίητα κουστούμια ραμένα βελόνι- βελόνι και όχι θερμοκολλήσεις και αηδίες.Μία μέρα πήγα στο Athens Bespoke για να αγοράσω μία γραβάτα και ο κ. Μπουτσαλας με κράτησε περίπου μια ώρα προκειμένου να » εξερευνήσει» το κουστούμι που φορούσα διότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ποίοτητα του ραψιματος.Τότε ήταν που εκτίμησα ακόμη περισσότερο τον ράφτη μου και λέω : Ο αξιοπρεπής άνδρας δεν αλλάζει κουρεα και ράφτη .Πολλα δε, όταν δεν τα θέλω πια τα πουλαω μέσω Διαδικτύου στο εξωτερικό και μπορώ να πω ότι στα περισσότερα βγάζω και κέρδος.Αυτο γιατί στο εξωτερικό ένα καλο bespoke suit κοστίζει απο 3000$ και πάνω και αφεταιρου υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και εκτιμούν το χειροποίητο ρούχο.

Καλημέρα,

Για να να έχετε ράψει τόσο κουστούμια στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να υποθέσω οτι ο ράφτης σας ικανοποιεί όχι μόνο ποιοτικά αλλά και από άποψη κόστους. Μήπως κάνω λάθος;

Θα εκτιμούσα αν θα μπορούσατε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες και για τους 2 αυτούς παράγοντες καθώς είμαι αδαής στο αντικείμενο. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα μειλ (tkonst76@gmail.com) με την δική σας γνώμη και εμπειρία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Κων/νε:
Θα μπορούσατε παρακαλώ να με ενημερώσετε και εμένα για το ράφτη σας;
Ευχαριστώ
angelos-chpapakihotmail.com

Κων/νε καλημέρα,

Επειδή έχασα τα στοιχεία επικοινωνίας σου (πάει καιρός που μιλήσαμε) αν βλέπεις αυτό το μήνυμα και θες στείλε μου ένα μειλ στο tkonst76@gmail.com

Να σαι καλά,

Constantinos

Κωνσταντίνε θα το εκτιμούσα πολύ να μπορούσες να μου στείλεις τις λεπτομέρειες του ράφτη που αναφέρεις στο spyrospantos@yahoo.gr Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Σπύρος

Αγαπητέ Κών/νε φαντάζομαι οτι λογω της παλαιοτητας του ιστολογίου ίσως καν δεν το επισκέπτεσαι. Καθώς την πάτησα πανυγηρικά σε τύπο βελόνι βελόνι ράφτη με 750 ευρω για ενα σακκακι το οποιο στο τελος ουτε για καρναβαλι δεν μπορω να το φορεσω και απογοητευτηκα απο το bespoke σεναριο στην Ελλαδα θα ήθελα να μου έστελνες τα στοιχεία του ράφτη σου καθώς το Σεπτεμβρη παντρεύομαι και θα με ενδιέφερε μια κουβέντα μαζί του . Ευχαριστώ.
info@prodental.gr

ΑΥΤA ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ….. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Ο ΚΑΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΦΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ MERKOS ΘΕΩΡΕΙΣ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΡΑΦΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΟΔΡΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!!)

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΑΨΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΤΕΧΝΗ ΚΑΤΑΛΑΝΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΡΕΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΤΟΥ…..ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΚΟΣΤΟΥΜΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΕΛΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 48 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑ-ΓΙΑΚΑ) ΕΝΩ ΤΟΥ ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΦΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΟΣΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΙ Η ΚΟΛΛΑ).

ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΧΑΦΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ) ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΟ-ΣΤΗΘΟΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΗ ΥΓΡΑΣΙΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΚΛΠ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ (ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ) ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ!

ΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΚΟΛΛΗΤΙΚΩΝ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΑΔΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΡΑΦΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΜΕ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΚΕΤΟ (ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ). ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΦΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΡΑΦΤΗΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΙΟΥ, Ο ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ –ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΤΖΗΣ…..ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΣΑΤΟ ΡΟΥΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ MERKOS ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ (ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΡΑΦΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ «ΤΣΙΤΑΤΑ» ΟΠΩΣ:
1)ΜΕΣΑΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ (ALL TIME CLASSIC ΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΡΑΦΤΩΝ ΠΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΨΙΜΟ ΓΑΜΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ)
2)ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΡΑΦΤΑΔΩΝ) ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΦΤΑΔΩΝ
3)ΠΑΝΙΑ SUPER 120,130,150,180 ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ).

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ MERKOS ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ)ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BESPOKE ATHENS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ BESPOKE ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ……ΑΝΟΗΣΙΕΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΕ «ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ MERKOS ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BESPOKE ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ Ή ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ (ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΟ)

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ «ΠΡΟΒΕΣ» ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΠΤΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΚΑΚΙ, ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ 4-5 ΑΣΠΡΑ ΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΒΑ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ Ο ΝΤΕΜΕΚ ΡΑΦΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ MERKOS ΘΕΩΡΕΙΣ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΡΑΦΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΟΔΡΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!!) ΕΝΑ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΤΟ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ MERKOS ΘΕΩΡΕΙΣ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΡΑΦΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΟΔΡΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!!) ΕΝΑ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΤΟ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ!!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ZARA ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ SUPER 180’S, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ZARA ΕΙΝΑΙ SARTORIAL!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ MERKOS ΘΕΩΡΕΙΣ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΡΑΦΗ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΦΟΔΡΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΟΥΜΠΙΑ Ή ΝΑ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!!) ΕΝΑ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ. ΤΟ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ SARTORIAL ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ZARA ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ SUPER 180’S, ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ZARA ΕΙΝΑΙ SARTORIAL!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s